Podpora prodeje

Pomoc dobré věci je možné uskutečnit i v momentu, kdy si kupujete něco pro sebe a o podporu potřebných primárně neusilujete. Tato, dnes již hojně využívaná forma pomoci je nabízena společnostmi v úzké spolupráci s neziskovými organizacemi, které se chtějí angažovat v tzv. sociálním marketingu. Ten spočívá na jednoduchém principu – samotným zakoupením určitého výrobku, označeného logem či symbolem dané charitativní organizace, pomáháte potřebným.

Nadace Terezy Maxové dětem má v této oblasti navázanou spolupráci s následujícími společnostmi:

Boaz s.r.o.

BoazSpolečnost Boaz s.r.o. patří mezi významné dodavatele látek na český trh a ve svém širokém sortimentu nabízí i výrobky ze stoprocentní bavlněné látky pro nejmenší. Rodiče jistě ocení takové vlastnosti nabízené bavlny jako dlouhodobou životnost, odolnost vůči častému praní, vysokou prodyšnost či velmi příznivou cenu. Ve firemním e-shopu www.modernatex.cz si v přehledném řazení nabídky vybere opravdu každý. Zájem společnosti Boaz s.r.o. o obchodní nabídku kvalitních látek pro děti se časem proměnil v opravdový zájem o osudy těch nejmenších. Zejména těch dětí, které vyrůstají mimo svou biologickou rodinu, tedy v ústavní a pěstounské péči. Společnost Boaz s.r.o. započala spolupráci s naší nadací v roce 2017 a jejím principem je odvod částky odpovídající 2,5 % z celkové ceny každého prodaného předmětu na e-shopu: http://www.modernatex.cz/

Boaz s.r.o.
Holečkova 431/19
155 00 Praha 5 - Smíchov

E-mail: modernatex@gmail.com
Web: www.modernatex.cz

GALILEO C.E.E. service ČR s.r.o. a partnerské kanceláře

Projekt REZERVUJTE PRO DOBROU VĚC

Spolupráce se společností Galileo C.E.E. byla zahájena v roce 2009. Princip projektu je jednoduchý - z každé rezervace společnosti Galileo Česká republika, respektive z každého segmentu, odvádí Galileo Nadaci Terezy Maxové dětem jednu korunu. K této aktivitě Galileo vyzvalo i své spolupracující agentury, z nichž některé se také k projektu přidaly. Ročně by tak na pomoc dětem měla nadace získat přibližně 500.000,- Kč.

Dalším formou spolupráce s naším partnerem Galileo ČR je naše podpora populární knížky Chytré létání, kterou Galileo vydalo v rámci své edice Letecká doprava. Tato knížka poutavou formou vysvětluje problematiku létání a pomáhá čtenářům orientovat se v džungli cen letenek, letenkových portálů, leteckých společností a dává čtenářům velmi praktické rady na jejich cesty. Knížku zatraktivňují i skvělé ilustrace pana Jiránka. A co je důležité pro naši Nadaci – z každé prodané publikace Chytrého létání obdržíme 10.- Kč. Pokud Vás knížka zajímá, více informací najdete zde.

Velmi děkujeme za důvěru a podporu dobré věci.

Galileo Česká republika - Slovenská republika
Aviation House
Smetanovo nábřeží 334/4
E-mail: galileo@travelportgds.cz
www: www.travelportgds.cz

GI GRIVA s.r.o.

DKI GI GRIVA s.r.o. - je mladá firma plná překvapení, zajišťující komplexní služby marketingu – se zaměřením na detail. I ten nejmenší detail rozhoduje. Se společností GI GRIVA s.r.o. začala naše nadace spolupracovat v roce 2015 v rámci prodeje Dárkových Krabic I pro radost www.dakai.cz. Nyní vyměnili krabice DAKAI za elegantní kotvičky na ruku YVY®NAVY s příběhem a také unikátní kosmetický produkt YVY®️PURE - WWW.YVYCOM.COM

Z každé prodané prodaného produktu YVY®®PURE & YVY®®NAVY odvede společnost GI GRIVA s.r.o. nadaci 30 Kč a celkový výtěžek z prodeje poputuje do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem, který pomáhá opuštěným dětem najít nový domov. Děkujeme společnosti GI GRIVA s.r.o. za dlouhodobou spolupráci a všem jejím zákazníkům děkujeme za podporu!

GI GRIVA s.r.o. - i ten nejmenší detail rozhoduje
ul. Milady Horákové 1957/13
602 00 Brno

Web: www.griva.eu a www.yvycom.com
E-mail: info@griva.eu

INTERPAP Office, s.r.o.

INTERPAP Office, s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších distributorů kancelářských potřeb v České republice. Našim zákazníkům poskytujeme kompletní servis pro kanceláře - nejen papíry, psací potřeby, doplňky k výpočetní technice, ale i drogerii, úklidové prostředky, občerstvení, pracovní oděvy a reklamní předměty. Zakládáme si na vysoce profesionálním a individuálním přístupu k zákazníkovi, na budování a rozvíjení vzájemných obchodních vztahů. Spokojenost na straně zákazníka je pro nás hnací motor k neustálému vývoji systémů vedoucích k co nejširší nabídce poskytovaných služeb. Pro naše zákazníky jsme schopni navrhnout kompletní řešení procesu nákupu. Za 19 let našeho působení na trhu jsme získali řadu významných zákazníků, kteří náš servis oceňují. Jejich připomínky a náměty současně chápeme jako motivaci k dalšímu zkvalitnění našich služeb. Naším cílem je zákazníkům vždy nabídnout nejvyšší kvalitu, optimalizaci nákladů a rychlost.

Nadace Terezy Maxové dětem děkuje a těší se na spolupráci!!!

INTERPAP Office, s.r.o.
Na Hrázi 110
405 02 Děčín
E-mail: obchod@ino.cz
Web: www.ino.cz

MAX ELI CZECH s.r.o.

MAX ELI CZECH s.r.o. je nová firma na českém trhu, která je výhradním distributorem barev na vlasy s revoluční technologií. Její vizí je učit, vést a  nspirovat. Společnost věnuje 1 Kč z každého prodaného produktu této značky na podporu vzdělání a rozvojových aktivit pro děti z dětských domovů. Děkujeme!

MAX ELI CZECH s.r.o.
Brněnská 4062/3a
695 01 Hodonín

E-mail: info@maxeliczech.com
Web: www.maxeliczech.com

MycoMedica

MycoMedica je rodinná firma, která již 8 let vyrábí produkty z medicinálních hub. Zakladatelem je pan Milan Schirlo, který se již 20 let zabývá léčivými houbami a tradiční čínskou medicínou. Základy firmy stojí na pevných pilířích, kterými jsou: KVALITA - BEZPEČNOST - ÚČINNOST. Medicinální houby dnes používají u celé řady závažných onemocnění. K produktům nabízí i bezplatné poradenství, školení v mykoterapii a pořádají také mezinárodní semináře o medicinálních houbách, kterých se účastní přední odborníci na tuto problematiku.

Principem spolupráce a podpory je odvod 5 Kč z každého prodaného produktu na e-shop: https://www.mycomedica.cz/. Výtěžek spolupráce pomůžete primárně mladým lidem, kteří prožili dětství a dospívání v ústavní výchově, s náklady na vysokoškolské studium a také podpoří náhradní rodinnou péči.

Děkujeme společnosti MycoMedica a všem jejich zákazníkům za podporu!!!

TCM POINT s. r. o.
Mysarykovo nám. 18
549 54 Police nad Metují

E-mail: obchod@MycoMedica.cz
Web: www.mycomedica.cz

NM šperky & hodinky

NM šperky & hodinky je e-shop zaměřený na luxusní šperky a hodinky jak českých, tak světových značek. V internetovém obchodě NM šperky & hodinky naleznete kvalitní zlaté šperky s diamanty Danfil, dětské zlaté šperky s diamanty Cutie i zlaté snubní nebo zásnubní prsteny Hejral, na které je poskytována prodloužená záruka 5 let zdarma. Mezi další známé nabízené značky se řadí například Calvin Klein, Emporio Armani, Gucci, Michael Kors, Tommy Hilfiger a jiné. Věříme, že každý u nás zakoupený produkt může udělat radost vícekrát, proto jsme se rozhodli věnovat z každého prodaného šperku nebo hodinek 1 % jejich prodejní ceny Nadaci Terezy Maxové dětem. Děkujeme za Vaši podporu této dobré věci!

NM šperky & hodinky
CORE ZONE s.r.o.
Rybná 716/24

Internetový obchod v ČR:
Web: http://nm-sperky.cz
Mail: info@nm-sperky.cz

Internetový obchod na SK:
Web: http://nm-sperky.sk
Mail: info@nm-sperky.sk

RUTEX CZ, s.r.o.

RUTEX CZ, s.r.o, pod značkou CAMIA vytváří styl, design a image v kultuře odívání mnohých společností. Navrhuje a dodává uniformy, školní uniformy, věnuje se poradenství v oblasti dress codu. Se značkou CAMIA provozuje také maloobchodní prodej dámského oblečení, doplňků v podobě bižuterie, pásků, šátků, šál, kabelek. Organizuje poradenství pro jednotlivce, které se zaměřuje na originalitu, jedinečnost a nápaditost stylu každé zákaznice, jejího oblékání, líčení a celkového vzhledu. Značku TERMOVEL –funkční spodní termoprádlo zastupuje pro Českou republiku. Dále zabezpečuje výrobu funkčního termoprádla i pro jiné společnosti s možností výroby pod jejich značkou, v podobě výšivky, tisku, transferů či textilních etiket. Spolupráce s naší nadací započala na začátku roku 2015, kdy principem podpory je odvod 20 Kč z každé objednávky učiněné na e-shopech www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz a www.rutexcz.cz a objednávek z činnosti společnosti RUTEX CZ. Výtěžek prodeje bude směrovat na podporu prevence odebírání dětí do ústavů a podporu azylových domů pro matky s dětmi. Děkujeme mnohokrát za spolupráci a pomoc!

RUTEX CZ, s.r.o.
Pořádí 2283
688 01 Uherský Brod
Web: www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz, www.rutexcz.cz
E-mail: obchod@rutexcz.cz

VAVEX 1990, s.r.o.

VAVEX 1990 s .r. o. je rodinná firma s tradicí od roku 1990. Hlavním cílem společnosti Vavex je výroba a prodej kvalitních tapet, které jsou vyráběny ve vlastní továrně v Teplicích. V portfoliu firmy najdete více než 5000 druhů tapet ať už vlastní výroby, nebo importu od předních světových výrobců, které firma zastupuje na českém trhu. Mezi tyto společnosti patří například Eijffinger, Graham & Brown, Grandeco, Erismann a spousta dalších. S cílem poskytovat zákazníkům dokonalý servis a ucelenou nabídku pro vytváření komfortního bydlení či reprezentačních komerčních prostor škálu sortimentu neustále rozšiřuje. Kromě tapet může firma Vavex nabídnout také obrazové tapety a panely, samolepicí dekorace, bordury.

Principem podpory je odvod 3 Kč z každého prodaného kusu tapet s motivem oblíbeného Krtečka a dalších dětských tapet nabízených na e-shopu www.vavex.cz.

VAVEX 1990, s.r.o.
Dělostřelecká 330
261 01 Příbram
Web: www.vavex.cz
E-mail: info@vavex.cz

VratnéPeníze.cz

VratnéPeníze.cz je cashbackový portál, který vrací svým uživatelům část peněz zpět z každého nákupu. Z každého nákupu u vybraných partnerů (Invia.cz a Dovolena.cz) pošle portál VratnéPeníze.cz 1,5 % z hodnoty zájezdu na Nadaci Terezy Maxové dětem. Nákup dovolené nebude dražší ani o korunu, uděláte jen jeden klik navíc (do Invia.cz nebo Dovolena.cz nepůjdete napřímo, ale přes tlačítko „přejít do obchodu“, které najdete na stránce ZDE).

Výtěžek projektu poputuje na podporu projektu Dobrovolnictví, který je od roku 2005 realizován v Dětském centru (dříve Kojenecký ústav) v Praze 4-Krči. Děkujeme mnohokrát za Vaši podporu!

Portál VratnéPeníze.cz provozuje:

MAFRA, a.s.