Podpora prodeje

Pomoc dobré věci je možné uskutečnit i v momentu, kdy si kupujete něco pro sebe a o podporu potřebných primárně neusilujete. Tato, dnes již hojně využívaná forma pomoci je nabízena společnostmi v úzké spolupráci s neziskovými organizacemi, které se chtějí angažovat v tzv. sociálním marketingu. Ten spočívá na jednoduchém principu – samotným zakoupením určitého výrobku, označeného logem či symbolem dané charitativní organizace, pomáháte potřebným.

Nadace Terezy Maxové dětem má v této oblasti navázanou spolupráci s následujícími společnostmi:

Cloudsoft s.r.o.

CloudsoftSpolečnost Cloudsoft s.r.o. je dodavatelem komplexních IT řešení v oblasti cloudových řešení a infrastruktury HW, SW a souvisejících služeb pro střední a větší společnosti. V oblasti cloudu jde zejména o Microsoft Office365 a Azure. V HW jde pak především o dodávky serverů, diskových úložišť a síťových řešení. V oblasti SW zejména o zálohovací řešení, řešení z oblasti bezpečnosti, virtualizace, monitoringu a správy. Naše služby zahrnují kompletní instalační a implementační práce k dodávanému HW a SW, konzultace, tvorbu analýz a dokumentací, audity pro nasazení cloudu, support, help-desk, programování a outsourcing IT. V každém našem projektu se zaměřujeme na splnění cílů a potřeb našich zákazníků a tvoříme přidanou hodnotu pro naše klienty. Jsme rychle rostoucí a ambiciózní společností a jsme přesvědčeni, že středem úspěchu naší společnosti jste Vy, naši spokojení zákazníci.

Děkujeme společnosti Cloudsoft s.r.o. za důvěru a podporu znevýhodněných dětí.

Cloudsoft s.r.o.
Bělehradská 858/23

E-mail: info@cloudsoft.cz
Web: www.cloudsoft.cz

GALILEO C.E.E. service ČR s.r.o. a partnerské kanceláře

Projekt REZERVUJTE PRO DOBROU VĚC

Spolupráce se společností Galileo C.E.E. byla zahájena v roce 2009. Princip projektu je jednoduchý - z každé rezervace společnosti Galileo Česká republika, respektive z každého segmentu, odvádí Galileo Nadaci Terezy Maxové dětem jednu korunu. K této aktivitě Galileo vyzvalo i své spolupracující agentury, z nichž některé se také k projektu přidaly. Ročně by tak na pomoc dětem měla nadace získat přibližně 500.000,- Kč.

Dalším formou spolupráce s naším partnerem Galileo ČR je naše podpora populární knížky Chytré létání, kterou Galileo vydalo v rámci své edice Letecká doprava. Tato knížka poutavou formou vysvětluje problematiku létání a pomáhá čtenářům orientovat se v džungli cen letenek, letenkových portálů, leteckých společností a dává čtenářům velmi praktické rady na jejich cesty. Knížku zatraktivňují i skvělé ilustrace pana Jiránka. A co je důležité pro naši Nadaci – z každé prodané publikace Chytrého létání obdržíme 10.- Kč. Pokud Vás knížka zajímá, více informací najdete zde.

Velmi děkujeme za důvěru a podporu dobré věci.

Galileo Česká republika - Slovenská republika
Aviation House
Smetanovo nábřeží 334/4
E-mail: galileo@travelportgds.cz
www: www.travelportgds.cz

GI GRIVA s.r.o.

DKI GI GRIVA s.r.o. - je mladá firma plná překvapení, zajišťující komplexní služby marketingu – se zaměřením na detail. I ten nejmenší detail rozhoduje. Se společností GI GRIVA s.r.o. začala naše nadace spolupracovat v roce 2015 v rámci prodeje Dárkových Krabic I pro radost www.dakai.cz. Nyní vyměnili krabice DAKAI za elegantní kotvičky na ruku YVY®NAVY s příběhem a také unikátní kosmetický produkt YVY®️PURE - WWW.YVYCOM.COM

Z každé prodané prodaného produktu YVY®®PURE & YVY®®NAVY odvede společnost GI GRIVA s.r.o. nadaci 30 Kč a celkový výtěžek z prodeje poputuje do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem, který pomáhá opuštěným dětem najít nový domov. Děkujeme společnosti GI GRIVA s.r.o. za dlouhodobou spolupráci a všem jejím zákazníkům děkujeme za podporu!

GI GRIVA s.r.o. - i ten nejmenší detail rozhoduje
ul. Milady Horákové 1957/13
602 00 Brno

Web: www.griva.eu a www.yvycom.com
E-mail: info@griva.eu

INTERPAP Office, s.r.o.

INTERPAP Office, s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších distributorů kancelářských potřeb v České republice. Našim zákazníkům poskytujeme kompletní servis pro kanceláře - nejen papíry, psací potřeby, doplňky k výpočetní technice, ale i drogerii, úklidové prostředky, občerstvení, pracovní oděvy a reklamní předměty. Zakládáme si na vysoce profesionálním a individuálním přístupu k zákazníkovi, na budování a rozvíjení vzájemných obchodních vztahů. Spokojenost na straně zákazníka je pro nás hnací motor k neustálému vývoji systémů vedoucích k co nejširší nabídce poskytovaných služeb. Pro naše zákazníky jsme schopni navrhnout kompletní řešení procesu nákupu. Za 19 let našeho působení na trhu jsme získali řadu významných zákazníků, kteří náš servis oceňují. Jejich připomínky a náměty současně chápeme jako motivaci k dalšímu zkvalitnění našich služeb. Naším cílem je zákazníkům vždy nabídnout nejvyšší kvalitu, optimalizaci nákladů a rychlost.

Nadace Terezy Maxové dětem děkuje a těší se na spolupráci!!!

INTERPAP Office, s.r.o.
Na Hrázi 110
405 02 Děčín
E-mail: obchod@ino.cz
Web: www.ino.cz

JOJO Kamarádi TERIBEARa

JOJO bonbóny se zrodily ve Sfinxu v roce 1992 a od té doby urazily dlouhou cestu až k hravé značce, která se na svět dívá s nadhledem a optimismem. I díky tomu se JOJO bonbónů prodá každý rok více než 50 milionů a tudíž patří k nejoblíbenějším bonbónům v Česku i na Slovensku. Jsou milovány napříč všemi generacemi především díky své chuti a šťavnatosti, ale také originalitě a široké škále druhů, které dávají možnost povolit uzdu fantazii a kreativitě - ať už se jedná o nejprodávanější želé Medvídky, Kyselé žížalky nebo Vexta, Arašídky či unikátní JOJO Mixle Pixle nebo Potěšení s obsahem 30% ovoce. Nově jde JOJO s dobou a po náročném vývoji uvádí i Medvídky a Mixle Pixle se sníženým obsahem cukru o 30%. Unikátním projektem pak jsou JOJO Kamarádi Teribeara – bonbóny, které nejen skvěle chutnají, ale díky nim značka JOJO pomáhá znevýhodněným dětem. Z každého prodaného sáčku těchto medvídků JOJO přispívá 1 Kč Nadaci Terezy Maxové dětem. Děkujeme mnohokrát za podporu!

Nestlé Česko s.r.o.
Mezi Vodami 2035/31
E-mail: info@nestle.cz
Tel: 800 135 135, 261 321 111
Web: www.nestle.cz, www.jojo.cz

NAÏF

NAÏF je přírodní kosmetika, kterou pro svá miminka s láskou a péčí vytvořili dva tatínkové. Byla vyvinuta ve Švýcarsku a vyrobena v Nizozemí. Produkty jsou veganské a obsahují 99% přírodních ingrediencí - mandle, pšenici, avokádo, aloe vera, rozmarýn, levanduli. V České republice je výhradním distributorem kosmetiky NAÏF společnost Sensualité, která se rozhodla věnovat 10 Kč z každého prodaného šamponu Nadaci Terezy Maxové dětem. Kosmetiku NAÏF můžete koupit na  rohlik.cz, notino.cz, mamabook.cz, drmax.cz a také přímo na eshopu distributora sensualite.cz - https://www.sensualite.cz/naif-vyzivny-sampon-pro-miminka-a-deti-prirodni--200-ml/

Děkujeme společnosti Sensualité a všem jejím zákazníkům za podporu!!!

Sensualité
Cejl 107
602 00 Brno

E-mail: objednavky@sensualite.cz
Tel.: +420 533 433 133, 727 875 291
Web: www.sensualite.cz

NM šperky & hodinky

NM šperky & hodinky je e-shop zaměřený na luxusní šperky a hodinky jak českých, tak světových značek. V internetovém obchodě NM šperky & hodinky naleznete kvalitní zlaté šperky s diamanty Danfil, dětské zlaté šperky s diamanty Cutie i zlaté snubní nebo zásnubní prsteny Hejral, na které je poskytována prodloužená záruka 5 let zdarma. Mezi další známé nabízené značky se řadí například Calvin Klein, Emporio Armani, Gucci, Michael Kors, Tommy Hilfiger a jiné. Věříme, že každý u nás zakoupený produkt může udělat radost vícekrát, proto jsme se rozhodli věnovat z každého prodaného šperku nebo hodinek 1 % jejich prodejní ceny Nadaci Terezy Maxové dětem. Děkujeme za Vaši podporu této dobré věci!

NM šperky & hodinky
CORE ZONE s.r.o.
Rybná 716/24

Internetový obchod v ČR:
Web: http://nm-sperky.cz
Mail: info@nm-sperky.cz

Internetový obchod na SK:
Web: http://nm-sperky.sk
Mail: info@nm-sperky.sk

RUTEX CZ, s.r.o.

RUTEX CZ, s.r.o, pod značkou CAMIA vytváří styl, design a image v kultuře odívání mnohých společností. Navrhuje a dodává uniformy, školní uniformy, věnuje se poradenství v oblasti dress codu. Se značkou CAMIA provozuje také maloobchodní prodej dámského oblečení, doplňků v podobě bižuterie, pásků, šátků, šál, kabelek. Organizuje poradenství pro jednotlivce, které se zaměřuje na originalitu, jedinečnost a nápaditost stylu každé zákaznice, jejího oblékání, líčení a celkového vzhledu. Značku TERMOVEL –funkční spodní termoprádlo zastupuje pro Českou republiku. Dále zabezpečuje výrobu funkčního termoprádla i pro jiné společnosti s možností výroby pod jejich značkou, v podobě výšivky, tisku, transferů či textilních etiket. Spolupráce s naší nadací započala na začátku roku 2015, kdy principem podpory je odvod 20 Kč z každé objednávky učiněné na e-shopech www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz a www.rutexcz.cz a objednávek z činnosti společnosti RUTEX CZ. Výtěžek prodeje bude směrovat na podporu prevence odebírání dětí do ústavů a podporu azylových domů pro matky s dětmi. Děkujeme mnohokrát za spolupráci a pomoc!

RUTEX CZ, s.r.o.
Pořádí 2283
688 01 Uherský Brod
Web: www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz, www.rutexcz.cz
E-mail: obchod@rutexcz.cz

VAVEX 1990, s.r.o.

VAVEX 1990 s .r. o. je rodinná firma s tradicí od roku 1990. Hlavním cílem společnosti Vavex je výroba a prodej kvalitních tapet, které jsou vyráběny ve vlastní továrně v Teplicích. V portfoliu firmy najdete více než 5000 druhů tapet ať už vlastní výroby, nebo importu od předních světových výrobců, které firma zastupuje na českém trhu. Mezi tyto společnosti patří například Eijffinger, Graham & Brown, Grandeco, Erismann a spousta dalších. S cílem poskytovat zákazníkům dokonalý servis a ucelenou nabídku pro vytváření komfortního bydlení či reprezentačních komerčních prostor škálu sortimentu neustále rozšiřuje. Kromě tapet může firma Vavex nabídnout také obrazové tapety a panely, samolepicí dekorace, bordury.

Principem podpory je odvod 3 Kč z každého prodaného kusu tapet s motivem oblíbeného Krtečka a dalších dětských tapet nabízených na e-shopu www.vavex.cz.

VAVEX 1990, s.r.o.
Dělostřelecká 330
261 01 Příbram
Web: www.vavex.cz
E-mail: info@vavex.cz

VratnéPeníze.cz

VratnéPeníze.cz je cashbackový portál, který vrací svým uživatelům část peněz zpět z každého nákupu. Z každého nákupu u vybraných partnerů (Invia.cz a Dovolena.cz) pošle portál VratnéPeníze.cz 1,5 % z hodnoty zájezdu na Nadaci Terezy Maxové dětem. Nákup dovolené nebude dražší ani o korunu, uděláte jen jeden klik navíc (do Invia.cz nebo Dovolena.cz nepůjdete napřímo, ale přes tlačítko „přejít do obchodu“, které najdete na stránce ZDE).

Výtěžek projektu poputuje na podporu projektu Dobrovolnictví, který je od roku 2005 realizován v Dětském centru (dříve Kojenecký ústav) v Praze 4-Krči. Děkujeme mnohokrát za Vaši podporu!

Portál VratnéPeníze.cz provozuje:

MAFRA, a.s.