Řekli o nás

Dovolte nám podělit se o pár vět našich dárců, partnerů i osobností, s nimiž máme tu čest dlouhodobě spolupracovat. Děkujeme za důvěru.

Dárci a partneři

Příští rok uplyne deset let od zahájení naší spolupráce s Nadací Terezy Maxové. I to svědčí o našem respektu k práci této organizace a o vzájemné důvěře, z níž vyrostla řada užitečných projektů a díky které se dostalo podpory stovkám dětí, ať již v oblasti vzdělání nebo rozvoje talentu. Smysluplnost této činnosti potvrzuje dlouhodobě rostoucí zájem, podpora a osobní účast našich zaměstnanců v rámci dobrovolnických akcí. Bude naší ctí spolupráci s Nadací Terezy Maxové nadále podporovat a rozvíjet.

Libor Vaníček, ředitel retailového bankovnictví ING Bank ČR

Nadšení a zápal se kterým Tereza Maxová pomáhá dětem je přímo infekční. Je otevřená novým nápadům a má cit pro věc. Jsme rádi, že s ní můžeme dlouhodobě spolupracovat a svou kreativitou alespoň trošku přispívat k realizaci krásných plánů nadace.

Jan Binar, ředitel McCann Erickson Prague

Naše spolupráce s Terezou Maxovou je vzácným spojením profesionální interakce i lidského souznění. Protože těžiště aktivit většiny našich klientů spadá do výhradně komerční oblasti, velmi si ceníme této spolupráce s neziskovou organizací, která viditelně přispívá ke zlepšení v oblasti, kde je to skutečně třeba.

Daniel Rosický, B.A., LL.B., partner advokátní kanceláře PRK Partners

Společnost Renomia vnímá coby jednu ze svých klíčových hodnot i korporátní odpovědnost. V dané oblasti dlouhodobě podporuje charitativní aktivity Terezy Maxové a cení si především konkrétní a adresné pomoci znevýhodněným dětem.

Mgr. Pavel Nepala, Managing partner Renomia a.s.

Osobnosti

Dan Bárta

"Můj vztah, neosobní vztah, k Tereze Maxové (protože se osobně známe jen tak, jako že se pozdravíme, to znamená, že známe své tváře) je ten, že to je krásná a úspěšná žena, která se v současné době stará o to, aby nějakým způsobem přerozdělila určité finance tak, aby zbylo něco i na ty, kterým osud jaksi nedopřál mít všechno rovnou na startovní pozici v plusu…"

skupina Chinaski

"V minulosti podporovali Chinaski svojí činností a koncerty mnohé charitativní organizace a nadace. Častá diskuze o skutečné a tudíž nejúčinnější pomoci přivedla kapelu k myšlence namířit pomoc jedním směrem a stát se patrony Nadace Terezy Maxové dětem. Máme teď jistotu, že podporujeme svou účastí nadaci, která všemi možnými prostředky pomáhá těm, kdo to nejvíc potřebují. Opuštěným a znevýhodněným dětem. Doufáme, že budeme pro nadaci přínosem."

Marek Eben

"Dnes máme celou řadu nadací a charitativních organizací a tak si člověk samozřejmě vybírá, s kým bude spolupracovat a která nadace jak pracuje. A já myslím, že Nadace Terezy Maxové pracuje velmi dobře a není náhodou, že podle posledního průzkumu jí věří 97% českých občanů. To je, řekl bych, velmi vysoká míra důvěry a já se velmi rád počítám mezi těch 97%. Jsem rád, že tady dnes večer můžu být, protože prostředky, které se budou rozdělovat pro tento kraj, jsou docela masivní – to není jen tak nějaká drobná pomoc, to je opravdu pomoc, která už je někde vidět, trvá dlouho a dělá se poctivě, takže jsem rád, že můžu být u toho."

Iva Frühlingová

"Jsem hrozně ráda pro to, co Tereza tady dělá, v Čechách a mám pocit, že je to takové upřímné a že jí to jde prostě ze srdce a na takových akcích se hrozně dobře zpívá."

Hana Hegerová

"Mně je aktivita paní Terezy Maxové velmi sympatická, a tak když jsem byla požádána o to, abych tady taky účinkovala, jsem to udělala a dělám to velmi ráda. Já si toho velmi vážím, co Tereza dělá, a jsem ráda, že takovou troškou můžu i já přispět do mlýna, jak se říká."

Karel Holas

"S Terezou Maxovou spolupracujeme již třetím rokem, objeli jsme s ní spoustu koncertů po republice, kde jsou vždy pozváni sponzoři, kteří přispívají Nadaci Terezy Maxové, a já jsem rád, že jsme byli přizváni k tomuto projektu a že jsme svojí troškou do mlýna přispěli tím, že jsme těm dětem jako kapela Čechomor mohli také nějakým způsobem pomoct."

Anna K.

"Já za sebe můžu říct, že mám Terezku Maxovou moc ráda osobně, znám ji dlouhou dobu, strašně se mi líbí její akce a ráda na nich vystupuju, protože si myslím, že za prvé jsou to většinou krásné akce, které mají úroveň a ještě si myslím, že mají krásné poslání a že prostě účinkovat na jejích akcích má smysl."

Richard Krajčo

"My moc na charitách nezpíváme, protože jsme zjistili, že ne každá charita funguje tak, jak by měla, ale vlastně s Terezou Maxovou máme dobrou zkušenost, není to poprvé, co s ní hrajeme anebo co pro ni hrajeme a každý rok vidíme výsledky. Navíc, když jezdíme po dětských domovech, tak nám ty ‚tety‘ říkají, kdo jim pomáhá a kdo ne a Tereza rozhodně patří mezi ty první. Takže na takových akcích vystupujeme rádi."

Slavní o nadaci

O nadaci > Řekli o nás