SOS pomoc tornádem zpustošeným obcím

Adra.jpg

25. 6. 2021

Vyjadřujeme svou účast a podporu všem lidem zasaženým přírodní katastrofou na Jižní Moravě. I když síla živlu a rozsah neštěstí jsou v tuto chvíli nepředstavitelné, věříme, že se všichni spojíme k tomu, abychom těmto rodinám, lidem a obcím pomohli co nejdříve se vrátit k normálnímu životu. Myslíme na vás!

Děkujeme všem záchranářům, lékařům, hasičům a zásahovým silám, které na Moravě od včerejšího večera neúnavně pracují.

V tuto chvíli je potřeba především okamžitá pomoc, a proto sdílíme sbírkový účet charitativní organizace ADRA, jedné z těch, jež se na takovou operativní pomoc specializují.

O střechu nad hlavou přišla řada rodin, které se nyní pravděpodobně ocitnou v zoufalé sociální situaci a bude pro ně nesmírně složité postarat se o své děti a zajistit jim odpovídající domov. Pro všechny rodiny (úplné rodiny, samoživitele a pěstounské rodiny), jimž z důvodu sociální tísně hrozí až rozpad rodiny či dokonce odebrání dětí, je tu náš Krizový fond pomoci. Pomáhá např. s hrazením kaucí nebo dluhů váznoucích na bydlení a účtech za energii.

O nadaci > Novinky > SOS pomoc tornádem zpustošeným obcím