Příběh z projektu To dáš!

To_Dáš!.jpg

10. 5. 2021

S Pavlem jsme se poprvé setkali před rokem, kdy se na nás obrátil s prosbou o pomoc při hledání práce. Zapojil do projektu To dáš!, který pomáhá znevýhodněným mladým lidem najít pracovní uplatnění.

Pavel využil naši přípravu na pracovní pohovor a místo si našel sám. Bohužel na pozici nesetrval dlouho a již za 2 měsíce se na nás obrátil znovu. Společně jsme hledali vhodné zaměstnání, ujasnili si, co Pavel chce, jaké má motivace a představy. Brzy uspěl na pohovoru u České pošty a nastoupil jako doručovatel. Tady Pavel působí už několik měsíců a je velmi spokojený. Držíme mu palce, ať se mu v práci líbí a je i nadále úspěšný.

To dáš! je projekt unikátní sociálně personální agentury ve spolupráci se společnostmi Coca-Cola HBC Česko a Slovensko, s. r. o.Accenture v České republice a Bříza & Trubač, advokátní kancelář. Doprovází obě strany - komunikuje se zaměstnavateli a pomáhá vytvářet podmínky pro zaměstnávání mladých lidí z dětských domovů i maminek z azylových domů, zároveň provází naše klienty během adaptace v novém prostředí.

fotografie je ilustrační

O nadaci > Novinky > Příběh z projektu To dáš!