poděkování LADY BIKERS PRAGUE

Lady bikers Prague.jpg

15. 1. 2021

Srdečně děkujeme fanouškům skupiny LADY BIKERS PRAGUE za dar 30 000 Kč pro maminku v nouzi. Finanční prostředky byly získány prodejem charitativního kalendáře.

Pro týrané ženy není snadné začínat s dětmi znova od nuly. Paní Veronika je ale pevně rozhodnutá dát svým dětem nový, klidný domov.  Má 5 dětí ve věku 11 měsíců až 12 let, o které se pečlivě stará a podporuje ve volnočasových aktivitách. Otci dětí bylo z důvodu domácího násilí soudně nařízeno vystěhování z bytu, léčí se z dlouhodobé závislosti na alkoholu a rodině nijak nepřispívá. Paní Veronika se nyní rozvádí a snaží se zajistit finance, přivydělává si brigádami, ale s ročním dítětem je to obtížné.

Svou situaci aktivně řeší ve spolupráci se sociálními pracovníky a Rodinným centrem ROUTA, kteří rodinu doporučili k podpoře Nadaci Terezy Maxové dětem.

Finanční dar pomůže paní Veronice a jejích rodině na startu do nové, šťastnější kapitoly jejich života. Děkujeme, že vám osudy druhých nejsou lhostejné. I váš zájem může mnohé změnit.

O nadaci > Novinky > poděkování LADY BIKERS PRAGUE