Výsledky grantového řízení ING Bank Fondu NTMd

ING Bank Fond NTMd_logo.jpg

15. 10. 2020

Ve čtvrtek 8.10. proběhlo společné hlasování v rámci 2. kola grantového řízení ING Bank Fondu Nadace Terezy Maxové dětem.

Grantová komise  odhlasovala podporu 44 projektům a přerozdělila mezi ně 553 850 Kč. Celkem se sešlo ve druhém kole 53 žadatelů s celkovými požadavky ve výši 1 168 870 Kč. Zaměřili jsme se opět na projekty vzdělávání, doučování a rozvoje dětí.

Fond pomáhá od roku 2005 dětem žijícím v náhradní rodinné péči nebo dětských domovech v rozvoji talentu, vzdělávání či kvalitní náplni volného času.

Celkové výsledky grantového řízení naleznete ZDE

Při výběru projektů jsme stejně jako na jaře museli zohlednit současnou pandemii koronaviru a dopady přijatých vládních opatření na přihlášené projekty. Na jedné straně se snažíme i v této situaci podporovat rozvoj znevýhodněných dětí a jejich oblíbené volnočasové aktivity, jako jsou kroužky nebo pobyty na horách, na druhou stranu musíme u všech projektů pečlivě zvažovat, zda jsou v současné době uskutečnitelné a bezpečné pro děti,“ vysvětluje Eva Laurichová, předsedkyně ING Bank Fondu NTMd.

Děkujeme bance ING za dlouhodobou podporu!

O nadaci > Novinky > Výsledky grantového řízení ING Bank Fondu NTMd