TERIBEAR happening - jak to bude letos?

teribear.jpg

1. 6. 2020

Milá teribeaří rodino,

Víme, že se těšíte na další ročník akce TERIBEAR hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem. Už od září, kdy skončil pátý ročník, se nás ptáte, kdy a kde proběhne ten šestý? Bude to opět na Vítkově? Nebo na Letné? Všichni víme, že letošní rok nabral zcela jiný spád, než jsme čekali. A mnohé již nebude jako dřív. Ne nutně je to špatná zpráva. I my v nadaci jsme museli reagovat na nenadálou situaci a ze všech stran zvážit, jak dál s přípravami šestého ročníku. Aktuálně celý tým pracuje na plné obrátky, aby pomohl těm, kteří díky koronaviru řeší ještě složitější problémy než předtím. To, že se nás loni sešlo přes dvacet tisíc v Praze a více než tři tisíce v Mladé Boleslavi je pro nás obrovská radost, ale i zodpovědnost. Nikdo z nás netuší, jak bude svět vypadat v září. Přesto jsme se rozhodli dát myšlence novou podobu a uchovat možnost pomáhat společně pohybem.

TERIBEAR opustí jedno konkrétní místo a stane se virtuální komunitou. Nová technologická podoba happeningu nám umožní propojení vybrané běžecké aplikace s naším TERIBEAR webem, kam se v daném období zaznamenají všechny vámi zdolané kilometry do výsledkové listiny, tak jak jí znáte z předešlých ročníků. K tomu bude nutná registrace do naší databáze, abychom mohli v daném období spárovat vaši aplikaci s naším systémem.

Ačkoli nás může mrzet, že se v novém konceptu nesejdeme osobně, zároveň máme příležitost přizvat do teribeaří rodiny i nové členy ze všech koutů České republiky, ale i zahraničí.  Zůstaneme tak pohromadě, i když každý zvlášť. Věříme, že tahle výzva bude znamenat pro náš happening nový směr a pro opuštěné dětí významnou pomoc.

Poznačte si tedy v kalendáři virtuálního TERIBEARa, který startujeme 10. 9. 2020. Více informací již brzy na webu www.teribear.cz. Těšíme se na vás, Tým Nadace Terezy Maxové dětem a medvěd TERIBEAR :-)

O nadaci > Novinky > TERIBEAR happening - jak to bude letos?