Briza-Trubac.jpg

19. 3. 2020

Současná vážná situace a vyhlášení nouzového stavu přináší řadu výzev a není vždy jednoduché zorientovat se ve stále se měnících krizových opatřeních. Advokátní kancelář Bříza & Trubač, jeden z partnerů nadace a projektu To dáš!, proto nabízí našim klientům (mladým lidem z dětských domovů, domovů na půli cesty a maminkám z azylových domů) bezplatné právní poradenství pro situace spojené s koronavirem. Můžete se ptát jak na otázky z oblasti pracovního práva (karanténa, omezení práce, případná ztráta zaměstnání) i jiných oblastí, pokud souvisejí s aktuální krizovou situací.

V případě, že „koronavirovou“ právní pomoc potřebujete, neváhejte napsat na info@terezamaxovadetem.cz

Projekt To dáš! vznikl v rámci mezinárodní strategie Youth Empowered, kterou do České republiky ve spolupráci se strategickým partnerem Nadací Terezy Maxové dětem, přináší společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko. Odborným partnerem projektu pro metodiku a zároveň i poradcem pro řízení projektu je společnost Accenture. Právním partnerem poskytujícím bezplatné právní služby a související odborné konzultace je advokátní kancelář Bříza & Trubač. Partnerem poskytujícím vzdělávací a koučovací služby je Mezinárodní federace koučů - ICF Czech Republic.

O nadaci > Novinky > Bříza & Trubač nabízí bezplatnou “koronavirovou” právní pomoc klientům projektu To dáš!