TERIBEAR limited edition – firemní dárky, které udělají radost hned dvakrát

ozdoba_TB.jpg

1. 10. 2019

"Podle naší zkušenosti zájem firem o kolekci TERIBEAR neustále roste, což nás samozřejmě velmi těší a motivuje," říká ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem Terezie Sverdlinová. Novou kolekci TERIBEAR představila pro Brands & Stories.

Zakoupením a darováním dárků z TERIBEAR kolekce mají firmy možnost podpořit znevýhodněné děti. Roste zájem firem o tuto formu dobročinnosti?
Podle naší zkušenosti, zájem firem o kolekci TERIBEAR neustále roste, což nás samozřejmě velmi těší a motivuje. Firmy hledají nové způsoby, jak posílit svou image společensky odpovědně firmy a současně konkrétně pomoct. Spojení designu, kvality a adresné pomoci je pro ně zajímavým způsobem pomoci.

Komu jsou dárky určeny?
Tuto část kolekce koncipujeme pro firmy jako dárky klientům či zaměstnancům v rámci různých výročí – zejména však jako vánoční dárky pro B2B trh.

O jaké dárky mají firmy největší zájem?
Našim cílem je připravit kolekci, kde každý produkt –neskromně řečeno -  bude „bestsellerem“. Proto do přípravy zapojujeme přední designéry a přejeme si, aby se kolekce líbila. Výhodou je, že se jednotlivé produkty dají vhodně kombinovat do sad – takže každý si může udělat svůj mix produktů a opatřit jej na krabici svým firemním logem. Unikátní design podtrhuje použití kvalitních materiálů jako je přírodní kůže, bambus, bambusové vlákno a sklo. Současně vždy komunikujeme i komu kolekce pomáhá, což je pro nás důležité, aby zákazníci věděli, komu koupí TERIBEAR kolekce pomohli.

Kdo se podílel na tvorbě designu nové kolekce?
Dlouhodobě spolupracujeme s významnými osobnostmi českého designu, jakými jsou Klára Nademlýnská, Rony Plesl, nebo Vladimír Žák. Velmi si vážíme spolupráce s agenturou BRAND CONCEPT, která celou spolupráci realizuje a produkčně zajišťuje. Úspěch kolekce je z velké části i jejich zásluhou. Naše spolupráce se datuje od roku 2012.

Kolekce bude již brzdy dostupná i pro veřejnost ZDE

Děkujeme za podporu!

O nadaci > Novinky > TERIBEAR limited edition – firemní dárky, které udělají radost hned dvakrát