TERIBEAR pohnul Prahou, do pomoci dětem se zapojilo více než 20 000 lidí

THP_2019.jpg

16. 9. 2019

Pátý ročník desetidenního happeningu TERIBEAR hýbe Prahou, aneb Prima den s medvědem, je za námi. V letošním roce happening překonal všechny rekordy z let minulých, a to jak v počtech účastníků, zdolaných kilometrů tak i vybranou částkou.

Za deset dní se do akce registrovalo 20 736 lidí, kteří společnými silami zdolali více než 407 000 kilometrů a připsali tak neuvěřitelných 12 215 880 Kč, které pomůžou například dětem z dětských domovů, maminkám z azylových domů, týraným dětem nebo rodinám v nouzi. Okruhů pomoci bylo celkem deset a bylo na každém, aby si zvolil, kam konkrétně pomoc poputuje. Každý kilometr proměnili partneři akce na 30 Kč.

"Ani ve snu by mě nenapadlo, že se nám za pět let povede nadchnout tolik lidí, kteří jsou solidární a najdou si čas a chuť pomáhat druhým. Společně jsme hnuli Prahou a měnili osudy k lepšímu. Je hodně věcí, které lidi v dnešní době rozdělují, ale nás těší, že zde se všichni spojili pro dobrou věc," říká patronka nadace Tereza Maxová.

Děkujeme všem účastníkům akce za úžasnou atmosféru a poděkování náleží také partnerům akce, bez nichž by se akce nemohla konat:

Generální partner: ŠKODA AUTO
Hlavní partneři: Travelport Galileo, Banka ING
Generální mediální partner: MAFRA
Ve spolupráci s: Prima
Partneři: Astrid, Baagl, Renomia
Technology partner: Gappex, TRI
Social media partner: Socialsharks
Partner pro dobrovolnictví: Palestra
Partneři pro dětský pohyb: Accenture, JOJO, Hlavní město Praha, RE/MAX
Partner osvěžení: Coca-Cola
S mediální podporou: EXPRES FM, DNES, Metro, OnaDnes.cz, Cosmopolitan, Téma, Prima ženy