JOJO Kamarádi TERIBEARa

3D_JOJO_TERIBEAR_2019_80g_01 flat.jpg

8. 7. 2019

Máme velkou radost z nové spolupráce! Značka JOJO se rozhodla podpořit naši nadaci. Začátkem června uvedla na trh želé bonbóny s názvem JOJO Kamarádi TERIBEARa, které podporují projekt TERIBEAR. Značka JOJO přispěje z každého prodaného balíčku JOJO Kamarádi TERIBEARa 1 Kč do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem, jejíž hlavním posláním je umožnit každému dítěti vyrůstat v rodině. Kampaň JOJO Kamarádi TERIBEARa probíhá od 1. června až do 30. září.  Projekt TERIBEAR pomáhá ohroženým dětem již více než 10 let.

Rozhodli jsme se touto cestou přispívat na dobrou věc a podporovat především ty, kteří to nejvíce potřebují. Našim cílem totiž není oblíbené produkty pouze prodávat, ale také inovovat a podporovat naše spotřebitele. Věříme, že dosáhneme částky 250 000 Kč, která bude výrazným přínosem pro fungování Nadace. Kampaň vyvrcholí akcí TERIBEAR hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem na Vítkově, kterou bude Nadace Terezy Maxové pořádat od 5. září nepřetržitě do 14. září,“ uvádí Brand manažerka značky JOJO Jana Šlapáková.

Limitovaná edice balíčků JOJO Kamarádi Teribeara obsahuje želé bonbóny ve tvaru medvídka Teribear s jahodovou chutí, které obsahují ovocnou šťávu a pouze přírodní aromata a barviva.

Děkujeme mnohokrát za podporu!

O nadaci > Novinky > JOJO Kamarádi TERIBEARa