Den dobra na druhou: pomáhalo se v Praze i v Mladé Boleslavi

THMB2018.jpg

12. 9. 2018

Charitativní happening TERIBEAR hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem, se přehoupl do druhé poloviny. Prozatím bylo na konto pomoci nasbíráno 7 milionů korun a všichni, kteří přišli na vrch Vítkov zdolali prozatím 232 000 kilometrů. Každý kilometr pak letos partneři vynásobí 30 korunami, jež jsou připsány na jeden z konkrétních příběhů pomoci, který si každý z účastníků sám zvolí.

Ve středu, 12.9., se pomáhalo dokonce dvakrát! Uskutečnil se Den dobra na druhou, k charitativnímu okruhu na Vítkově se díky hlavnímu partnerovi ŠKODA AUTO na jeden den přidala i Mladá Boleslav. A lidi, kteří přišli svým pohybem aktivně pomáhat v Mladé Boleslavi, dohromady naběhali a nachodili za jediný den 25 572 kilometrů a dětským domovům tak pomohli částkou 555 000 korun!

Charitativní akce 'TERIBEAR hýbe Mladou Boleslaví' opět potvrdila velkou angažovanost nejen našich zaměstnanců, ale i široké veřejnosti z regionu. V rámci přátelského klání mezi Prahou a Boleslaví se včera v lesoparku Štěpánka postavilo na trať přes 3 000 lidí. To je nový rekord spolu s množstvím zdolaných kilometrů, díky nimž se nám podařilo rozdělit částku 555 000 Kč mezi dětské domovy Mladá Boleslav, Potštejn, Broumov a Holice z okolí Kvasin. Velké díky všem zúčastněným, ze kterých po celý den vyzařovala neuvěřitelná energie, dobrá nálada a odhodlání pomoci,“ říká Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO zodpovědný za řízení lidských zdrojů.

O nadaci > Novinky > Den dobra na druhou: pomáhalo se v Praze i v Mladé Boleslavi