Svět plný LEGO® kostek

22. 6. 2018

Ve středu 20. června jsme s dětmi z dětských domovů Krnsko, Býchory a Holice v rámci projektu Rozjedu to! absolvovali poslední exkurzi před prázdninami. Tentokrát to byla výjimečná návštěva a to do společnosti LEGO v Kladně.

Zástupci několika oddělení si pro děti připravili velmi zajímavé přednášky o práci, kterou dělají. Seznámili je s tím, s jakými pracovními pozicemi se při práci v továrně mohou setkat a podělili se s nimi i o své poutavé osobní příběhy. Děti se dozvěděly, jak a kdy vlastně vznikla LEGO® kostka, k čemu je a jak funguje kontrola kvality, administrativa, jak vznikají LEGO minifigurky – to vše pak mohly vidět na vlastní oči při prohlídce výroby. Na závěr pak děti čekal krátký kvíz, za který si odnesly malý dárek. Celá návštěva probíhala v přátelském duchu a byla velmi motivující.

Moc děkujeme všem, kteří svým dílkem přispěli do skládačky motivace ke vzdělání a osobnímu rozvoji těchto dětí.

O nadaci > Novinky > Svět plný LEGO® kostek