Teribear opět rozhýbe Prahu a Mladou Boleslav!

TB_patek-2272.jpg

15. 5. 2018

Máme velkou radost, že již čtvrtý ročník charitativního happeningu s názvem TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM, se uskuteční od 6. 9. do 15. 9. 2018. Stejně jako v loňském roce, se bude i letos pomáhat na vrchu Vítkov poblíž Národního památníku.

Do charitativního happeningu se mohou, stejně jako v předchozích ročnících, registrovat i rodinné a firemní týmy. Každý zdolaný kilometr podpoří partneři akce 30 korunami, je na každém, aby si vybral, komu z 10 příběhů věnuje své naběhané nebo nachozené kilometry, které se promění ve finanční pomoc. Registraci a zakoupení čipu je možné učinit buď on-line na www.teribear.cz nebo v místě konání akce. Čip stojí pro dospělého 200 Kč, pro dítě do 12 let 100 Kč.  Každý z účastníků si též může vybrat na jaký konkrétní příběh půjde či poběží a tím pro něj získá finanční pomoc. Kompletní seznam příběhů bude uveden na www.teribear.cz v sekci Komu pomáháme. Akce se koná pod záštitou náměstka primátorky hl. m. Prahy pro dopravu, sport a volný čas, pana Petra Dolinka. Děkujeme za podporu!

TERIBEAR  rozhýbe i Mladou Boleslav!
Díky společnosti ŠKODA AUTO, která je již po čtvrté generálním partnerem happeningu, je možné pomáhat i v Mladé Boleslavi. Na TERIBEARŮV šťastný den, 12. září, bylo vyhlášené přátelské klání mezi Prahou a Mladou Boleslaví: které město nasbírá více kilometrů na jednoho účastníka? Akce se uskuteční v Lesoparku Štěpánka na okruhu dlouhém 1 200 metrů.

Tešíme se na vás!!!

O nadaci > Novinky > Teribear opět rozhýbe Prahu a Mladou Boleslav!