Jarmark OnaDnes.cz podpořil rodinu Šterbových

Jarmark_web.jpg

3. 5. 2018

V sobotu 28.4. se v Praze konal již dvacátý Jarmark OnaDnes.cz a máme velkou radost, že na pomoc dobré věci se podařilo vybrat necelých 800 tis Kč. Částka je složená z darů zaslaných na konto veřejné sbírky a z darů od partnerů Jarmarku.

Polovina výtěžku pokryje úhradu nájmu manželů Štěrbových v době pracovní neschopnosti pana Jaromíra, dopravu do školy, obědy ve škole a školce, přispěje na nákup sušičky a pračky do domácnosti, které uleví v péči o početnou rodinu. Celý příběh rodiny čtěte zde.

Rodině také zaplatíme finančního poradce, který jim pomůže s řešením dluhové situace ve spolupráci s Centrem sv. Sáry a Občansko-právní poradnou v Uherském Hradišti,“ říká Terezie Sverdlinová, ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem. „Zbývající část výtěžku podpoří další rodiny v těžké finanční situaci, kde hrozí nežádoucí odebrání dětí,“ dodává Sverdlinová.

Velká část peněz  čtenářů, dorazila na konto veřejné sbírky ještě před Jarmarkem, další peníze se vybraly v den jeho konání přímo na Výstavišti v pražských Holešovicích. Ze svých tržeb přispěli také partneři Starbucks, Fresh Juice, Natur House, Vegetka, Limonády Divoženka, pomohl také Potex a Dermacol.

Částkou 60 tisíc přispěla i společnost Mafra a.s, která Jarmark - tradiční a největší bazar v Česku - pod značkou OnaDnes.cz pořádá ve spolupráci s Nadací Agrofert a Nadací Terezy Maxové dětem.

Z celkového výtěžku sbírky podpoříme nejen rodinu Šterbových, ale i další rodiny, které se nacházejí ve složité situaci a hrozím jim odebrání děti do ústavní výchovy.

Děkujeme mnohokrát všem za podporu!

O nadaci > Novinky > Jarmark OnaDnes.cz podpořil rodinu Šterbových