Misha/hair studio podpořilo nadaci

MHS.jpg

11. 10. 2017

V úterý 10.10. se v Hauch Gallery v Karlíně konala oslava 10. narozenin Misha/hair studia RAW beauty a naše nadace u toho nemohla chybět.

V průběhu večera byla představena vzájemná spolupráce. „Naší pomocí jsou naše ruce,“ jak sama uvedla Misha, majitelka studia. V salóně probíhají pravidelné „Dny proměn“ pro maminky z azylových domů, dále probíhají workshopy v rámci výběru profese pro děti z dětských domovů a v neposlední řadě pomáhá studio také finančně. Z každé objednávky zákaznic od května do září 2017 přislíbilo Misha/hair studio věnovat 50 Kč a v rámci slavnostního večera byl předán šek na 80 000 Kč.

Pokračováním této spolupráce je například dražba „oživlých panenek“, jejíž výtěžek půjde opět potřebným. Panenkám „vdechly“ život hosté z řad osobností přímo na oslavě narozenin. Bylo tedy možné odnést si domů panenku se šálou od Kláry Issové, andělskou panenku Dany Batulkové či uzdravenou panenku od doktora bez hranic Tomáše Šebka. Zúčastnili se i naše další významné zákaznice: Lenka Zahradnická, Annička Fixová, Tereza Kostková, Kateřina Mátlová, Kateřina Němcová, Leová Monika.

"Tato spolupráce dává naší práci zase trochu jiný rozměr a velice nás těší,“ shrnula Misha. Panenky budou vystaveny a představeny v salóně do 10.11. Může si je zakoupit ten kdo nabídne nejvyšší nabídku. Vyvolávací cena za jednu panenku je 1500 Kč.

Děkujeme mnohokrát celému týmu Misha/hair studia za spolupráci a podporu!!!

O nadaci > Novinky > Misha/hair studio podpořilo nadaci

RENOMIA, a.s. Travelport - GalileoAccentureING