HAIR FASHION NIGHT pro Nadaci

FHN.jpg

31. 5. 2017

Toužíte vyzkoušet nejnovější trendy ve vlasovém stylingu? Chcete krásný účes, stylingový produkt a k tomu ještě dobrý pocit, že jste udělali něco správného? Pak přijďte na HAIR FASHION NIGHT, akci, která oslavuje kadeřnickou profesi a krásu, jež vzniká pod rukama kadeřníků každý den. HAIR FASHION NIGHT se koná ve čtvrtek 22. června mezi 17:00 - 21:00 v Českém muzeu hudby v Praze.

Na 40 předních českých kadeřníků zde bude zájemce česat podle aktuálních světových vlasových trendů a zároveň radit, jak daného účesu dosáhnout jednoduše i doma. Těšit se můžete na doprovodný program – DJ, make-up stánek značky Lancome, fotokoutek a zajímavé vlasové show.

Příspěvek činí 200 korun a celý výtěžek poputuje na Nadaci Terezy Maxové dětem. Kromě účesu a kadeřnických rad získáte také stylingový produkt od L´Oréal Professionnel.

Pro klidný průběh a minimální zdržení je připravena registrace – hlásit na konkrétní čas se můžete na www.hfnight.cz. Na webu získáte také podrobnější informace, například seznam kadeřníků a salonů nebo program.

Těšíme se na Vás!

O nadaci > Novinky > HAIR FASHION NIGHT pro Nadaci