Prima Run: Rozdávejte lásku během!

Valentine Teribear 2.jpg

14. 2. 2017

Nemůžete se dočkat běhu pro TERIBEAR? Přidejte se také k běhu s přidanou hodnotou! Medvídek hrdina má srdce nejen pro zamilované, ale i pro ty, co lásku potřebují a hledají. Proto ani letos nebude chybět na 2. ročníku Prima Run, který pořádá televize Prima pod hlavičkou Prima LOVE. Na internetu můžete yydražit možnost užít si běh po boku slavných osobností a podpořit tak TERIBEAR a Nadaci Terezy Maxové dětem. Dražba vypukne těsně před konáním Prima Run.

Na trať s námi vyrazí např. moderátorka TOP STAR Eva Perkausová, herci Jiří Mádl, Marek Němec, Kateřina Kaira Hrachovcová či Martin Trnavský a další. A taky sám medvěd TERIBEAR a ambasadorka projektu Renata Langmannová. Patronem běhu je Roman Šebrle.

V rámci letošního motta ,Rozdej lásku běhemʽ i letos věnujeme výtěžek dražby slavných tváří Nadaci Terezy Maxové dětem, s níž nás pojí dlouhodobá spolupráce například v rámci projektu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM,“ říká marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Pětikilometrový běh (nejen) pro zamilované se poběží 13. května 2017 v pražské Stromovce a půjde nejen o to doběhnout do cíle, ale také strávit čas společně a oslavit tak „máj – lásky čas“ tak trochu jinak. Krom toho je připravena série speciálních tréninků, které ve Stromovce startují už od 1. března. Pod vedením profesionálních trenérů z Hello Runner a za účasti zmíněných osobností získáte tolik potřebnou kondici, ale také třeba nového partnera nejen pro běh Prima Run.

Na shledanou ve Stromovce!

Registrace otevřeny! Více informací najdete na www.prima-run.cz

O nadaci > Novinky > Prima Run: Rozdávejte lásku během!