Megaton Fashion Show

16586949_10154952167282170_2477328318508343288_o.jpg

3. 2. 2017

První únorový čtvrtek patřil v pražském Lucerna Music Baru dalšímu ročníku akce Megaton Fashion Show, která měla i letos charitativní náboj.

Výtěžek unikátní dražby hudebních nástrojů, včetně kytary s podpisy Davida Kollera, Portless a dalších a dále dobrovolného vstupného dosáhl úžasné částky 49 744 Kč.

Ta podpoří organizaci Lata, která provází znevýhodněné mladé lidi prvními kroky do samostatného života. Pilířem služeb je především dobrovolnický program "Ve dvou se to lépe táhne". Klienty jsou děti a mladí ve věku 13-26 let. S nimi pracují dospělí (18- 30 let) vyškolení a metodicky vedení dobrovolníci. Společně vytváří dvojici, která spolu tráví každý týden 2-3 hodiny. Dobrovolník klienta podporuje ve zdravých alternativách trávení volného času, zdravém životního stylu a přístupu k životu. Další aktivity jsou zaměřeny na podporu fungování klienta v rámci přirozených celků a vztahů – v rodině, ale také podpora ve škole nebo při hledání práce.

Děkujeme ze srdce celému týmu Megaton Fashion Show, všem partnerům a dárcům za podporu!!!

O nadaci > Novinky > Megaton Fashion Show