Poděkování firmě DATABOX

Databox.jpg

20. 1. 2017

Rádi bychom touto cestou poděkovali firmě  DATABOX za finanční podporu ve výši 200 000 Kč, která se vygenerovala z prodeje charitativního kalendáře.

Zaměstnankyně liberecké společnosti DATABOX ve svém volném čase nafotily originální kalendář po vzoru filmu Holky z kalendáře. Pro všechny zúčastněné šlo o první zkušenost s profesionálním focením. Grafické studio Jonáše Ledeckého následně fotografie pečlivě zakomponovalo do kresleného prostředí.

Petra Peterková, iniciátorka vzniku kalendáře a jedna z jeho protagonistek řekla o průběhu focení: „Žádná z nás nevěděla, co od focení očekávat. Netušily jsme, jak to celé bude probíhat. V ateliéru nás ale obklopoval skvělý tým lidí, který všem z focení udělal velký zážitek. Výsledek tak působí přirozeně a hezky.“

Ředitelka Nadace Terezy Maxové dětem Terezie Sverdlinová obdržela šek na 200 000 Kč. O odvaze libereckých žen řekla: „Když jsem se dozvěděla příběh, který vedl k nafocení kalendáře i to, že se tým DATABOXu rozhodl spojit jej s podporou dobré věci, potěšilo mě to. Věřím, že pomoc potřebným by měla dělat radost i těm, kteří se rozhodli pomáhat, k čemuž v tomto projektu bezesporu došlo. Rádi bychom využili dar na pomoc ženám v nouzi – maminkám, které z mnoha důvodů byly se svými dětmi nuceny vyhledat pomoc azylových domů. Velmi děkujeme za tuto možnost. Vážíme si jí.“

Spolupráce na kalendáři potvrzuje, že když se spojí pomoc dobré věci s radostí a zábavou, mohou vzniknout nová partnerství užitečná pro všechny potřebné.

O nadaci > Novinky > Poděkování firmě DATABOX

RENOMIA, a.s. Travelport - GalileoAccentureING