Dobročinný bazar na podporu projektu MADE BY

logo_Made by_k použití.jpg

18. 11. 2016

Umíte si představit své Vánoce bez rodiny? Bez zázemí a bez podpory svého partnera? Raději si to ani nepředstavujte a přijďte do Dušní 3 koupit svým blízkým nebo sobě dárek, a podpořit tak zároveň projekt „MADE BY“ , který je určen na podporu ženám s dětmi, které se v těžké životní situaci musí uchýlit do azylových domů.

Svůj dobročinný bazar otevře multibrandový butik DUŠNÍ 3 v pátek 25. listopadu v 10 hodin a potrvá až do neděle 27. listopadu do 18 hod. Pro zákaznice si připravil podzimní a zimní kolekce oblečení, bot, kabelek i šperků značek z celého světa za speciální ceny. Slevy se vyšplhají až na 90 %.

Návštěvníci Vánočního bazaru budou moci vybírat ze zboží značek Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Vivienne Westwood, Joseph, Roque by Ilaria Nistri, Allude, by Malene Birger a dalších téměř třech desítek značek. Budou k dispozici také ručně vyráběné dárky od žen z azylových domů i nápadité předměty z kolekce Teribear, jež je dalším projektem Nadace Terezy Maxové dětem.

O nadaci > Novinky > Dobročinný bazar na podporu projektu MADE BY