Výtěžek charitativního turnaje SVOBODA & WILLIAMS CUP 2016 činí 144 500 Kč

Svoboda_Williams.jpg

24. 10. 2016

V sobotu 22. 10. se v libeňské Aréně Sparta – Podvinný mlýn uskutečnil již 4. ročník charitativního turnaje v sálové kopané SVOBODA & WILLIAMS CUP. V turnaji se letos utkalo 12 týmů, reprezentujících významné společnosti ze světa realit. Finanční výtěžek klání ve výši 144 500 Kč, tvořený dobrovolnými příspěvky zúčastněných společností a výnosem z tomboly, podpoří Nadaci Terezy Maxové dětem, jejímž posláním je umožnit každému dítěti vyrůstat v rodině. Šek symbolicky převzala ředitelka nadace, Terezie Sverdlinová a patronka projektu TERIBEAR, Renata Langmannová. Své týmy do turnaje vyslaly společnosti Accolade - Panattoni, bpd development, CBRE, Colliers International, CPI PROPERTY GROUP, CRESTYL, CTP Invest, Cushman & Wakefield, Flow East, Jones Lang LaSalle, LEXXUS a pořádající SVOBODA & WILLIAMS. Vítězem turnaje a novým držitelem putovního poháru SVOBODA & WILLIAMS se stal tým Accolade – Panattoni, kterému ve finále podlehli stříbrní SVOBODA & WILLIAMS. Z bronzu se mohl radovat tým CPI PROPERTY GROUP. Cenu pro nejlepšího hráče turnaje si odnesl Jan Řehák ze společnosti CRESTYL a nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Aleš Zacha z týmu Accolade - Panattoni. V rámci letošního SVOBODA & WILLIAMS CUPu se podařilo shromáždit zatím nejvíce finančních prostředků na charitu ze všech čtyř ročníků turnaje, přičemž loňský výtěžek byl překonán o téměř 50 000 Kč. Turnaje se zároveň letos poprvé zúčastnilo dvanáct týmů oproti tradičním deseti. Výtěžek akce bude použit pro projekt "Jsme tu i pro Vás", který realizuje na podporu systematické pomoci pro náhradní rodiny, Rozum a Cit, s.z. DĚKUJEME VŠEM ZA PODPORU A POMOC.

O nadaci > Novinky > Výtěžek charitativního turnaje SVOBODA & WILLIAMS CUP 2016 činí 144 500 Kč