Sedmnáctý Jarmark OnaDnes.cz vynesl téměř 110 tisíc korun

14291877_10157394456605111_7805900720394144318_n.jpg

11. 10. 2016

V sobotu 8. října se v areálu Praga v Praze Vysočanech konal již sedmnáctý Jarmark OnaDnes.cz jehož generálním partnerem byla tentokrát společnost ING Bank. Kromě bezmála sedmi set prodávajících přilákal jarmark na čtyři tisíce návštěvníků.

Mimo výhodných nákupů si mohli hosté užít dobré jídlo, pití, nechat se nalíčit vizážistkami, poradit od kadeřnic, nechat se namasírovat v relax zóně, nebo se zúčastnit dražeb oblečení ze šatníků zpěvačky Petry Černocké, moderátorek Markéty Fialové a Jolany Voldánové, či manželky fotbalisty Tomáše Rosického.

Na osmnáctiletého Petra (jeho příběh čtěte zde), přispěje jarmark celkem 109 780 Kč, z toho Mafra a.s. věnuje 50 tisíc, dražba věcí ze šatníků osobností vynesla 16 200 Kč a charitativní tombola 6 000 Kč. Částku 17 580 korun dává stálý partner jarmarku Starbucks. Další peníze půjdou od ostatních partnerů akce: 10 000 korun přislíbila firma Zdravé stravování, 5 000 korun Fresh Juices, 1 500 korun Naše Kaše a 3 500 korun věnovala firma Velvet Bakery Prague.

Ze srdce děkujeme redakci OnaDnes.cz a všem partnerům akce za podporu, které si velmi vážíme!

O nadaci > Novinky > Sedmnáctý Jarmark OnaDnes.cz vynesl téměř 110 tisíc korun