TERIBEAR hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem

Tereza_Teribeari.jpg

11. 7. 2016

Teribear hýbe Prahou aneb Prima den s medvědem je sportovně - charitativní hapenning. Po deset dní máte non-stop příležitost udělat dobrý skutek, a to i opakovaně. Vraťte se, kdy máte chuť. Za jednorázový poplatek vám snímací čip zprovozníme na celou dobu.

Nemusíte trénovat! Čas ani styl nerozhoduje. Stačí mít chuť a přijít na Letnou, koupit si čip a rozhýbat s námi Prahu! Nazujte tenisky, běhejte, choďte, procházejte se – po naší vytyčené trase. Za každý kilometr, který urazíte a který zaznamená váš čip, věnují sponzoři akce v čele s generálním partnerem ŠKODA AUTO, a.s., 50 Kč na vámi zvolený příběh. Nebo se prostě zapojte jako člen týmu TERIBEAR a podpořte náš projekt jako takový.

Kdy: 8. – 17. 9. 2016 nepřetržitě! Můžete přijít kdykoliv a podle libosti se vracet.

Kde: V parku na Letné. Start bude poblíž Metronomu. Stanovený okruh měří 1,3 km.

Jak: Pomocí TERIBEAR čipu se vám budou načítat kilometry dosažené na určeném TERIBEAR okruhu. Kilometry se zaznamenají na vaše elektronické konto, takže máte přehled prostřednictvím průběžné výsledkové listiny, jak jste pomohli. Čip za 100 Kč koupíte buď on-line nebo na startu (čip je nepřenosný).

Prodej čipů je uskutečňován jménem Nadace Terezy Maxové dětem v rámci veřejné sbírky číslo:
S-MHMP/1501799/2012.

Více na