Dětský den v pražské zoo

2. 6. 2016

Ve středu 1.6. u příležitosti Mezinárodního dne dětí uspořádala naše nadace ve spolupráci s FTV Prima odpoledne pro děti maminek z azylových domů v pražské zoo. Mimo patronky nadace, paní Maxové se akce zúčastnily i tváře FTV Prima - moderátorky Bára Kozáková, Gabriela Kratochvílová, moderátor Petr Vágner a dále herci Martin Dejdar a Jakub Kohák. Kromě toho, že si děti mohly užít celý den v pražské zoo, byly pro ně připraveny krásné hračky od společnosti RAPPA s.r.o. a Bino dřevěné hračky a dále občerstvení od Bageterie Boulevard.

Rádi bychom touto cestou poděkovali výše zmíněným partnerům akce za spolupráci!

Služby  azylových domů vyhledá každý rok stále více matek s dětmi, které se dostaly do velmi tíživé životní situace. Pomoc šitou na míru těmto ženám už třetím rokem nabízí projekt MADE BY,  který realizuje Nadace Terezy Maxové dětem a Citi Foundation ve spolupráci se spolkem  Otevřená budoucnost.  Dává jim nejen vzdělání v oblasti finanční gramotnosti, ale pomáhá jim také zvýšit šance na uplatnění se na trhu práce. Do projektu MADE BY jsou v současné době zapojeny azylové domy v Oseku, Roudnici nad Labem, Lovosicích, Vsetíně a Teplicích.

O nadaci > Novinky > Dětský den v pražské zoo