Charitativní snídaně ING Bank Fondu NTMd

snidane_ING.jpg

19. 5. 2016

Ve středu 11.5 uspořádala ING Bank již pošesté v řadě charitativní snídani na podporu dobré věci. Tentokrát se podařilo splnit sen rodiny Renaty Dzurkové, která je matkou tří dětí. Loni jí navíc bylo do pěstounské péče svěřeno sedm malých dětí jejího bratra, o něž se ani on, ani jejich matka nedokázali postarat.

Díky naší květnové charitativní snídani si děti užijí letní tábor a na podzim začnou chodit do vysněných zájmových kroužků,“ s radostí říká Jindra Machačová zs ING Bank. Banka díky solidaritě desítek svých zaměstnanců, kteří se jednak aktivně zapojili do příprav snídaně a jednak přispěli na charitativní snídani, nakonec podpořila rozvoj talentu sedmi dětí v pěstounské péči částkou přes 20 000 Kč. Částku banka navíc ještě zdvojnásobila, Fond tak bude mít možnost podpořit další žádosti o pomoc.

"Když naši zaměstnanci všechny ty dobroty k snídani pečou a chystají, vědí, že jejich úsilí má smysl. Potřebné děti za tu energii stojí,“ říká Jindra Machačová, předsedkyně ING Bank Fondu NTMd.

Děkujeme ING Bank a všem zaměstnancům zapojeným do této akce za podporu!!!

O nadaci > Novinky > Charitativní snídaně ING Bank Fondu NTMd