Charitativní aukce v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week

21. 3. 2016

Závěr Mercedes-Benz Prague Fashion Week se nesl ve znamení charity. V neděli 20.3 se v prostorách Ateliéru Strahov uskutečnila dražba exkluzivních předmětů, která měla za cíl podpořit dobrou věc.

Pro aukci se podařilo zajistit: městské jízdní kolo Veuve Clicquot, podepsaný polaroid ze zákulisí focení fashion story s Evou Herzigovou&Terezou Maxovou, šaty navržené Kateřinou Plamtizerovou a pomalované Juliem Reichelem, bunda z proužků proplétané kůže z dílny návrhářky Martiny Špetlové, ručně vyšívaný prapor navržený umělcem Pastou Onerem a malba Jiřího Dokoupila. Děkujeme tímto dárcům předmětů, jmenovitě: Moet Hennessy Czech republic s.r.o., ALERION s.r.o., Czechoslovak Models s.r.o., panu Davidovi Tureckému a panu Jiřímu Dokoupilovi.

Díky  mimořádné atmosféře, velkorysosti zúčastněných a spontánní reakci v poslední chvíli se nakonec podařilo v aukci získat rovných 1 250 000 Kč! Peníze budou použity na podporu vysokoškoláků z dětských domovů a vzdělání znevýhodněných mladých lidí.

Děkujeme redakci magazínu Proč ne?!, organizátorům Mercedes-Benz Prague Fashion Week, všem, kteří do aukce věnovali předměty i těm, kteří je vydražili. Společně se podařilo dosáhnout fantastického výsledku! Ze srdce děkujeme!

O nadaci > Novinky > Charitativní aukce v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Week