Den otevřených dveří v Azylovém domě v Roudnici nad Labem

MADE_BY_INZERCE_ROUDNICE.jpg

25. 2. 2016

Služby  azylových domů vyhledá každý rok stále více matek  s dětmi, které se dostaly do velmi tíživé životní situace. Pomoc šitou na míru těmto matkám už třetím rokem nabízí projekt Made By, který realizuje Nadace Terezy Maxové dětem a Citi Foundation ve spolupráci s o.s. Otevřená budoucnost.

Projekt zajišťuje pravidelné vzdělávání ve finanční gramotnosti a dává maminkám právní povědomí o nejrůznějších situacích, na které je třeba si dát pozor, včetně návodu a doporučení, jak se jim vyvarovat. Zároveň je kladen důraz na nalezení cesty uplatnění na trh práce. Nově se projekt rozšiřuje do dalších tří azylových domů v České republice. Celkem tedy probíhá v pěti azylových domech pro matky s dětmi a to konkrétně v Oseku, Roudnici nad Labem, Lovosicích, Vsetíně a Teplicích.

Při příležitosti Mezinárodního dne žen (v úterý 8.3.2016) se na jeden den otevřou dveře Azylového domu pro matky s dětmi v Roudnici nad Labem. Každý, kdo tento den přijde, bude moci podpořit ubytované maminky koupí výrobků, které ve volném čase vyrábí, nebo se může zúčastnit besedy na téma Finance a uplatnění na trhu práce.

O nadaci > Novinky > Den otevřených dveří v Azylovém domě v Roudnici nad Labem