První reklama, která pomáhá - 178 043 Kč na pomoc potřebným!

12507365_10153871528333826_4145111470327460019_n.jpg

20. 1. 2016

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se aktivně zapojili do níže uvedené akce a společně tak na pomoc potřebným přispěli celkovou částkou ve výši 178 043 Kč! Velmi si toho vážíme a DĚKUJEME!!!

V pondělí 11. 1. 2016 v 11 hodin se na serveru Novinky.cz spustí první reklama, která pomáhá. Hrdinou se stane každý, kdo ji kliknutím aktivuje a věnuje pět minut svého času na dosažení jednoho tisíce kliků. Tím zajistí 50 korun pro medvídka Teribear. Cílem této unikátní akce je získat co největší množství kliků, které budou proměněny na peníze. Ty Nadace Terezy Maxové dětem použije na dobrou věc a pomůže potřebným dětem ve vzdělání a rozvoji. Garantem akce je společnost Seznam.cz a patronem se stala ING Bank.

Jde o unikátní reklamní kampaň, která v České republice dosud nebyla realizována. Jejím autorem je Pavol Lukáč, key account manažer ve společnosti Seznam.cz. „Reklamy, se kterou se všude kolem setkáváme, je nepřeberné množství a jde v ní především o jedno: prodat produkt či konkrétní službu. Napadlo mne celé to otočit a dát tak lidem do rukou reklamní banner, s nímž v pěti minutách mohou někomu pomoci. Nyní dostávají příležitost pomoci těm, kteří to potřebují nejvíc, dětem. Jsem rád, že pracuji ve společnosti, kde mohu takové nápady realizovat,“ komentuje Pavol Lukáč.

Děkujeme všem za podporu!

O nadaci > Novinky > První reklama, která pomáhá - 178 043 Kč na pomoc potřebným!