3.ročník turnaje RUKU NA TO je úspěšně za námi

all together.jpg

5. 10. 2015

3.ročník turnaje v přehazované RUKU NA TO je úspěšně za námi. Do pražského Beachklubu Ládví se v sobotu 3.října sjelo více než 100 dětí z 16 dětských domovů z celé ČR.

Atmosféra turnaje byla tradičně naprosto skvělá. Děti přijely plné odhodlání podat co nejlepší výkon. Díky pečlivé připravě kolegů, dobrovolníků, z ING BANK čekal na děti nejen skvělě zorganizovaný program, ale i nejrůznější laskominy, které byly speciálně pro ně a s láskou připraveny. Po celodenním turnaji následoval táborák a opékání buřtů. Díky krásnému počasí ve znamení babího léta, jsme si všichni náramně užili sobotní den.

Velmi nás potěšily pozitivní zpětné vazby domovů, jako například tato z DDŠ Měcholupy, z níž citujeme: "Jsme moc rádi,že jsme se mohli opět zúčastnit. Děcka byla spokojená, že se dostala mezi nové kamarády a také do jiného prostředí, přestože jsme se neumístili,celý den jsme si užili. Velké díky nejen Vám,ale i dobrovolníkům z ING Bank".

Co dodat než taktéž poděkovat všem, kteří přiložili ruku k dílu a těšit se na další ročník.

Speciální poděkování patří také firmě CeWe Color, a.s. za zapůjčení foto tiskárny a poskytnutí fotorámečků. Děti tak měly možnost odnést si děti na památku krásné fotografie.

O nadaci > Novinky > 3.ročník turnaje RUKU NA TO je úspěšně za námi