Poděkování společnosti SEGRO Czech Republic s.r.o.

Mblack-red_new.jpg

15. 9. 2015

Rádi bychom touto cestou poděkovali společnosti SEGRO Czech Republic s.r.o. za finanční dar ve výši 179.195,- Kč poukázaný na podporu znevýhodněných mladých lidí v oblasti vzdělávání. Aktuálně z daru podpoříme dva studenty vysokých škol, kteří vyrůstají v dětském domově.

Lucie (24 let) vyrůstala v Dětském domově Dlažkovice od 8 let. V roce 2011 Lucie úspěšně odmaturovala na Střední zdravotnické škole a nyní studuje Vysokou školu chemicko – technologickou v Praze, obor technologie potravin. Na nadaci se Lucie obrátila s prosbou o uhrazení nákladů souvisejících s ubytováním na koleji. Konkrétně se pro akademický rok 2015/2016 jedná o částku 30.000 Kč. Lucie nám napsala: „Mým vysněným cílem je absolvovat stáž v zahraničí, dostudovat VŠCHT, pracovat v laboratoři, průběžně se vzdělávat kurzy, ve volném čase se věnovat dětem a přípravě programů pro děti.“

Jan (20 let) vyrůstá devátým rokem v Dětském domově ve Strážnici. V letošním roce Jan odmaturoval na SOŠ – obor Technické Lyceum a v září nastoupil ke studiu na Vysokou školu báňskou v Ostravě, obor Ekonomika a management. Také Jan příspěvek využije na pokrytí nákladů spojených s ubytováním na koleji. Konkrétně se pro akademický rok 2015/2016 jedná o částku 25.000 Kč.

Držíme studentům palce a ještě jednou děkujeme společnosti SEGRO Czech Republic s.r.o. za podporu!

O nadaci > Novinky > Poděkování společnosti SEGRO Czech Republic s.r.o.