Teribear hýbe Prahou - poděkování

Teribear_hybe_Prahou.jpg

14. 9. 2015

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se zúčastnili historicky prvního ročníku happeningu -  TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima den s medvědem a přispěli tak k ohromujícímu výtěžku akce, který dosáhl částky 3 844 922 Kč určené k adresné pomoci dětem.

Částka bude rozdělena na podporu konkrétních příběhů v rámci deseti vybraných oblastí nadační činnosti, viz:

Akce by se neuskutečnila bez pomoci partnerů, jimž tímto srdečně děkujeme:

Generálním partnerem se stala společnost Škoda Auto a.s., hlavním partnerem byla společnost GALILEO C.E.E. service ČR s.r.o. Mezi partnery akce byly společnosti: ING Bank N. V., Actavis CZ a.s., ORIFLAME CZECH REPUBLIC spol. s r.o., PRESCO GROUP, a.s a RENOMIA, a. s. Generálním mediálním partnerem byla MAFRA a.s. s pomocí  DNES, iDNES.cz, Alik.cz, eMimino.cz, Óčko TV, Playtvak.cz, RUNGO.cz.  Akce byla realizována ve spolupráci s FTV Prima a Rádiem Impuls, patronem dobrých skutků. Dále děkujeme společnostem: Neoluxor, Palestra, Accenture, Blue Gekko, C-IN, DEK, Kaktus Software, Revolta, Segro a Pražské vodovody a kanalizace.

O nadaci > Novinky > Teribear hýbe Prahou - poděkování