Podpora prodeje

Pomoc dobré věci je možné uskutečnit i v momentu, kdy si kupujete něco pro sebe a o podporu potřebných primárně neusilujete. Tato, dnes již hojně využívaná forma pomoci je nabízena společnostmi v úzké spolupráci s neziskovými organizacemi, které se chtějí angažovat v tzv. sociálním marketingu. Ten spočívá na jednoduchém principu – samotným zakoupením určitého výrobku, označeného logem či symbolem dané charitativní organizace, pomáháte potřebným.

Nadace Terezy Maxové dětem má v této oblasti navázanou spolupráci s následujícími společnostmi:

Actavis CZ a.s.

Actavis CZ a.s.Actavis, Inc. je silnou kombinací úspěšné a dříve samostatné společnosti Watson Pharmaceuticals, Inc. a soukromé společnosti Actavis Group, s centrálou ve Švýcarsku. Společnost Actavis, Inc. je aktuálně třetí největší farmaceutická společnost na světě, zaměřená na vývoj, výrobu a prodej generických léků, brand produktů a biosimilars. Posláním firmy je výroba farmaceutických produktů nejvyšší kvality. Společnost Actavis zahájila spolupráci s Nadací Terezy Maxové dětem v roce 2013, kdy jejím předmětem je odvod 1,- Kč z prodeje každého jednotlivého balení přípravků: Oralflux Original ústní voda 500 ml, Oralflux Fresh ústní voda 500 ml, Oralflux Junior ústní voda 500 ml, Oralflux Chlorhexidin PRO ústní voda 250 ml, Oralflux zubní pasta 75 ml, Oralflux Junior zubní pasta 50 ml, Oralflux žvýkačky chladivá máta 45 ks, Oralflux Junior žvýkačky 18 ks, Oralflux ústní voda proti suchu v ústech 500 ml, Sudocrem 60g, 125g, 250g, 400g a Infacol 50 ml. Výtěžek spolupráce bude použit na Fond pomoci Nadace Terezy Maxové dětem, jehož cílem je nabídnout podanou ruku a účinnou pomoc rodinám, kterým hrozí, že jejich děti budou odebrány do ústavní péče.

Děkujeme za tuto spolupráci!

Actavis CZ a.s.
Radlická 608/2

Web: www.actavis.cz, www.oralflux.cz

Bella Rose

E-shop Bella Rose podporuje Nadaci Terezy Maxové dětem

Bella RoseBella Rose, e-shop zaměřený na skandinávskou módu, nábytek a bytové doplňky, věnuje Nadaci Terezy Maxové dětem z každého poplatku za poštovné 5 Kč a spolu se svými zákazníky tak pomáhá potřebným. Bella Rose (www.bellarose.cz) byl v době svého vzniku před třemi lety prvním internetovým obchodem zaměřeným na prodej skandinávských vintage značek a ve svém oboru zůstává leaderem na trhu. Kromě mnoha bytových doplňků a dekorací Bella Rose nabízí například také oblečení, potřeby pro stolování, vaření či zahradu, nábytek, kosmetiku nebo hračky pro děti.

Brněnská 543
664 42 Brno-Modřice

Tel: +420 775 100 770 (všední dny 8:00 - 17:00)
E-mail: obchod@bellarose.cz, info@bellarose.cz

Fox in trouble

Fox in troubleFox in Trouble je e-shop s dámskou módou a zábavnými doplňky od světově známých a originálních trendy značek. Cílem značky je nabídnout, představovat, a zároveň podporovat, nové, jedinečné a moderní značky, ať už z Čech, tak i ze světa, které z každé holky udělají elegantní „FOX without any trouble“. Fox in Trouble ale také myslí na potřebné a nově podporuje Nadaci Terezy Maxové dětem. Vznikla speciální limitovaná kolekce triček na jejichž designu se podílelo šest osobností české kulturní scény a děti z dětského domova Loreta Fulnek. Trička vznikla v limitované edici 100ks od každého designu a jsou k dostání v dámských, pánských a dětských velikostech na e-shop.
Nákupem triček podpoříte prostřednictvím nadace projekt „Cesta z pekla“ pro zneužívané děti. Projekt realizuje náš dlouholetý partner, pražské Dětské krizové centrum. Za Vaši podporu mnohokrát děkujeme!

Web: foxintrouble.com
E-mail: info@foxintrouble.com

GALILEO C.E.E. service ČR s.r.o. a partnerské kanceláře

Projekt REZERVUJTE PRO DOBROU VĚC

Spolupráce se společností Galileo C.E.E. byla zahájena v roce 2009. Princip projektu je jednoduchý - z každé rezervace společnosti Galileo Česká republika, respektive z každého segmentu, odvádí Galileo Nadaci Terezy Maxové dětem jednu korunu. K této aktivitě Galileo vyzvalo i své spolupracující agentury, z nichž některé se také k projektu přidaly. Ročně by tak na pomoc dětem měla nadace získat přibližně 500.000,- Kč.

Dalším formou spolupráce s naším partnerem Galileo ČR je naše podpora populární knížky Chytré létání, kterou Galileo vydalo v rámci své edice Letecká doprava. Tato knížka poutavou formou vysvětluje problematiku létání a pomáhá čtenářům orientovat se v džungli cen letenek, letenkových portálů, leteckých společností a dává čtenářům velmi praktické rady na jejich cesty. Knížku zatraktivňují i skvělé ilustrace pana Jiránka. A co je důležité pro naši Nadaci – z každé prodané publikace Chytrého létání obdržíme 10.- Kč. Pokud Vás knížka zajímá, více informací najdete zde.

Velmi děkujeme za důvěru a podporu dobré věci.

Galileo Česká republika - Slovenská republika
Aviation House
Smetanovo nábřeží 334/4
E-mail: galileo@travelportgds.cz
www: www.travelportgds.cz

GI GRIVA s.r.o.
Dárkové Krabice I pro radost

DKIGI GRIVA s.r.o. - je mladá firma plná překvapení, zajišťující komplexní služby marketingu – se zaměřením na detail. I ten nejmenší detail rozhoduje. Se společností GI GRIVA s.r.o. začala naše nadace spolupracovat v roce 2015 v rámci prodeje Dárkových Krabic I pro radost, které jsou k zakoupení na www.dakai.cz. Stačí kontaktovat emailem či telefonicky jednu ze tří uvedených dam (Denisa, Kateřina, Ivana), z jejichž tří jmen vznikl právě celý projekt DKI neboli Dárkové Krabice I pro radost.. Protože se společnost GI GRIVA s.r.o. drží pevně svého sloganu, je tedy možné i krabici vyrobit přímo na míru, s tím nejmenším detailem. Udělejte radost svým blízkým a darujte jim originální krabici, ať už jako obal na dárek nebo dárek samotný či vyjádření svých pocitů a nebo nechte krabici říci vše zaráz. Nákupem Dárkové Krabice I pro  radost předáte obdarovanému jak originální krabici, která jej bude doprovázet na jeho cestách, tak kus sebe a současně s námi pomůžete dětem bez domova. Z každé prodané dárkové krabice odvede společnost GI GRIVA s.r.o. nadaci 30 Kč a celkový výtěžek z prodeje poputuje do Fondu TERIBEAR Nadace Terezy Maxové dětem, který pomáhá opuštěným dětem najít nový domov. Děkujeme společnosti GI GRIVA s.r.o. za spolupráci a všem, kteří si dárkové krabice zakoupí děkujeme za podporu!

GI GRIVA s.r.o. - i ten nejmenší detail rozhoduje
ul. Milady Horákové 1957/13
602 00 Brno

Web: www.griva.eu a www.dakai.cz
E-mail: info@griva.eu

HEALTHY FRESH s. r. o.

HEALTHY FRESHHEALTHY FRESH je společnost mladých lidí, která usiluje o zdraví životní styl. To vše pomocí výroby našich kvalitních fresh nápojů, které rozvážíme. Jsme zásadně proti konzumaci uměle slazených a „éčkových“ nápojů, které na náš organismus působí katastrofálně. Razíme pravidlo „Freshem ke zdraví“ a tak to také děláme. Fresh nápoje vyrábíme tak, abyste při jejich konzumaci měli každý den vyvážený obsah vitamínů. Myslíte si snad, že nejsou zdravé potraviny dobré na chuť? Chyba! O fresh nápojích to platí přesně opačně. Věříme, že fresh nápoje z naší výroby Vám budou nejen chutnat, ale navíc Vám pomůžou se cítit příjemně a být plní energie.

Společnost HEALTHY FRESH s. r. o. započala spolupráci s naší nadací v roce 2015 a jejím principem je odvod předem stanovené částky z prodeje ovocných/zeleninových freshů a zeleninových salátů. Děkujeme mnohokrát a těšíme se na spolupráci!

HEALTHY FRESH s. r. o.
28. pluku 880/43

E-mail: ales.pesl@healthyfresh.cz
Web: www.healthyfresh.cz

INTERPAP Office, s.r.o.

INTERPAP Office, s.r.o. je jedním z nejvýznamnějších distributorů kancelářských potřeb v České republice. Našim zákazníkům poskytujeme kompletní servis pro kanceláře - nejen papíry, psací potřeby, doplňky k výpočetní technice, ale i drogerii, úklidové prostředky, občerstvení, pracovní oděvy a reklamní předměty. Zakládáme si na vysoce profesionálním a individuálním přístupu k zákazníkovi, na budování a rozvíjení vzájemných obchodních vztahů. Spokojenost na straně zákazníka je pro nás hnací motor k neustálému vývoji systémů vedoucích k co nejširší nabídce poskytovaných služeb. Pro naše zákazníky jsme schopni navrhnout kompletní řešení procesu nákupu. Za 19 let našeho působení na trhu jsme získali řadu významných zákazníků, kteří náš servis oceňují. Jejich připomínky a náměty současně chápeme jako motivaci k dalšímu zkvalitnění našich služeb. Naším cílem je zákazníkům vždy nabídnout nejvyšší kvalitu, optimalizaci nákladů a rychlost.

Nadace Terezy Maxové dětem děkuje a těší se na spolupráci!!!

INTERPAP Office, s.r.o.
Na Hrázi 110
405 02 Děčín
E-mail: obchod@ino.cz
Web: www.ino.cz

NM šperky & hodinky

NM šperky & hodinky je e-shop zaměřený na luxusní šperky a hodinky jak českých, tak světových značek. V internetovém obchodě NM šperky & hodinky naleznete kvalitní zlaté šperky s diamanty Danfil, dětské zlaté šperky s diamanty Cutie i zlaté snubní nebo zásnubní prsteny Hejral, na které je poskytována prodloužená záruka 5 let zdarma. Mezi další známé nabízené značky se řadí například Calvin Klein, Emporio Armani, Gucci, Michael Kors, Tommy Hilfiger a jiné. Věříme, že každý u nás zakoupený produkt může udělat radost vícekrát, proto jsme se rozhodli věnovat z každého prodaného šperku nebo hodinek 1 % jejich prodejní ceny Nadaci Terezy Maxové dětem. Děkujeme za Vaši podporu této dobré věci!

NM šperky & hodinky
CORE ZONE s.r.o.
Rybná 716/24

Internetový obchod v ČR:
Web: http://nm-sperky.cz
Mail: info@nm-sperky.cz

Internetový obchod na SK:
Web: http://nm-sperky.sk
Mail: info@nm-sperky.sk

Oriflame Czech Republic spol. s r.o.

Charitativní kolekce výrobků s logem ORIFLAME DĚTEM

Společnost Oriflame Czech Republic je významným podporovatelem Nadace Terezy Maxové dětem. Díky prodeji oblíbené pestré kolekce se speciálním logem programu Oriflame dětem je každoročně věnována na podporu znevýhodněným dětem částka v řádech milionů korun. Díky houževnatému a odhodlanému přístupu jednotlivých kosmetických poradců a poradkyň je adresná pomoc potřebným tradiční a důležitou součástí jejich každodenní činnosti. Velmi si vaší podpory vážíme a upřímně za ni děkujeme.

Oriflame Česká republika
V Olšinách 82/16
100 00 Praha
E-mail: info@oriflame.cz
Website: www.oriflame.cz

RUTEX CZ, s.r.o.

RUTEX CZ, s.r.o, pod značkou CAMIA vytváří styl, design a image v kultuře odívání mnohých společností. Navrhuje a dodává uniformy, školní uniformy, věnuje se poradenství v oblasti dress codu. Se značkou CAMIA provozuje také maloobchodní prodej dámského oblečení, doplňků v podobě bižuterie, pásků, šátků, šál, kabelek. Organizuje poradenství pro jednotlivce, které se zaměřuje na originalitu, jedinečnost a nápaditost stylu každé zákaznice, jejího oblékání, líčení a celkového vzhledu. Značku TERMOVEL –funkční spodní termoprádlo zastupuje pro Českou republiku. Dále zabezpečuje výrobu funkčního termoprádla i pro jiné společnosti s možností výroby pod jejich značkou, v podobě výšivky, tisku, transferů či textilních etiket. Spolupráce s naší nadací započala na začátku roku 2015, kdy principem podpory je odvod 20 Kč z každé objednávky učiněné na e-shopech www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz a www.rutexcz.cz a objednávek z činnosti společnosti RUTEX CZ. Výtěžek prodeje bude směrovat na podporu prevence odebírání dětí do ústavů a podporu azylových domů pro matky s dětmi. Děkujeme mnohokrát za spolupráci a pomoc!

RUTEX CZ, s.r.o.
Pořádí 2283
688 01 Uherský Brod
Web: www.camiaeshop.cz, www.termovel.cz, www.rutexcz.cz
E-mail: obchod@rutexcz.cz

VratnéPeníze.cz

VratnéPeníze.cz je cashbackový portál, který vrací svým uživatelům část peněz zpět z každého nákupu. Z každého nákupu u vybraných partnerů (Invia.cz a Dovolena.cz) pošle portál VratnéPeníze.cz 1,5 % z hodnoty zájezdu na Nadaci Terezy Maxové dětem. Nákup dovolené nebude dražší ani o korunu, uděláte jen jeden klik navíc (do Invia.cz nebo Dovolena.cz nepůjdete napřímo, ale přes tlačítko „přejít do obchodu“, které najdete na stránce ZDE).

Výtěžek projektu poputuje na podporu projektu Dobrovolnictví, který je od roku 2005 realizován v Dětském centru (dříve Kojenecký ústav) v Praze 4-Krči. Děkujeme mnohokrát za Vaši podporu!

Portál VratnéPeníze.cz provozuje:

MAFRA, a.s.